Swanson Moringa Oleifera (400 mg), Swanson Full Spectrum Moringa Oleifera - 60 capsule

-36% nou
38,90 Lei 24,90 Lei
TVA inclus
  • Ajuta la imbunatatirea sanatatii digestive
  • Contine antioxidanti si compusi antiinflamatori
  • Echilibreaza hormonii si incetineste efectele de imbatranire
  • Ajuta la stabilizarea starii de spirit si protejeaza sanatatea creierului
  • Echilibreaza nivelul zaharului din sange, ajutand astfel in cazul diabetului
In stoc

Durata de livrare: 24-48h

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SWSN-2732 Ai nevoie de ajutor? 0759.808.424
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Moringa Oleifera - contine antioxidanti si compusi antiinflamatori, echilibreaza hormonii si incetineste efectele de imbatranire, ajuta la imbunatatirea sanatatii digestive, echilibreaza nivelul zaharului din sange, ajutand astfel in cazul diabetului, protejeaza si hraneste pielea, ajuta la stabilizarea starii de spirit si protejeaza sanatatea creierului.


Este prima oara cand auzi de Moringa?
 

Este posibil intrucat abia in 2008, Institutul National de Sanatate (National Institute of Health) din SUA a desemnat Moringa „Planta anului” datorita faptului ca „nicio alta planta de pe aceasta planeta nu are potentialul de a inversa efectele multiplelor probleme majore de mediu si, totodata, sa ofere atat de multe beneficii pentru oameni”.
 

In prezent, exista peste 1.300 de studii, articole si rapoarte care atesta proprietatile terapeutice ale Moringai, dar si faptul ca poate oferi solutii impotriva deficientelor nutritionale. Studiile au aratat ca fiecare componenta a plantei poate fi utilizata, indiferent ca este consumata sub forma unui ceai plin de antioxidanti, in smoothie-uri, ori transformata intr-un ulei care hidrateaza si hraneste pielea
 

Moringa are peste 100 de nume in diferite culturi. Planta care creste in special muntii Himalaya precum si in anumite zone din India si Africa, are peste 90 de compusi protectori inclusiv izotiocianat, flavonoide si acid fenolic.

 

Moringa are o reputatie pentru lupta impotriva inflamatiei si combaterea diferitelor efecte ale malnutritiei si imbatranirii, castigandu-si renumele de „planta miraculoasa”.
 

Iata cateva din cele mai cunoscute beneficii ale moringa:

 

1. Contine antioxidanti si compusi antiinflamatori
 

Unul dintre motivele pentru care plantele precum Moringa oleifera sunt atat de impresionante este abilitatea lor de a produce rezultate similare medicamentelor obisnuite, fara sa cauzeze, insa, si efectele lor secundare. Potrivit unui raport publicat in Asian Pacific Journal of Cancer Prevention, moringa contine o combinatie de aminoacizi esentiali, fitonutrienti, carotenoide (asemanatori cu cei gasiti in morcovi si tomate), antioxidanti precum quercitina si compusi antibacterieni naturali ce actioneaza in acelasi mod precum pastilele antiinflamatorii obisnuite.

Frunzele de Moringa sunt bogate in compusi antiimbatranire inclusiv polifenoli, vitamina C, betacaroten, quercitina si acid clorogenic, care scad efectele stresului oxidativ si inflamatia.

 

2. Echilibreaza hormonii si incetineste efectele de imbatranire
 

Un studiu publicat in 2014 in Journal of Food Science and Technology  a atestat efectele Moringa si ale frunzelor de amarant (Amaranthus tricolor) asupra nivelului inflamatiei si stresului oxidativ in cazul femeilor aflate la menopauza. Se stie ca nivelul enzimelor antioxidante sunt afectate in timpul perioadei postmenopauza din cauza deficientei de asa numitii „hormoni ai tinereti”, precum estrogenul, asa ca oamenii de stiinta au dorit sa investigheze daca aceste alimente pot ajuta la incetinirea efectelor de imbatranire, prin rechilibrarea naturala a hormonilor datorata antioxidantilor naturali proveniti din plante.
 

90% dintre femeile aflate la postmenopauza cu varste intre 45 si 60 de ani au fost selectate si impartite in trei grupuri fiecare grup primind un anumit numar de suplimente. Nivelele diferitilor antioxidanti au fost analizati inainte si dupa primirea suplimentelor, ca si nivelul glucozei din sange si al hemoglobinei. Rezultatele au aratat ca suplimentele cu Moringa si amarant au determinat o crestere semnificativa a antioxidantilor in organism, dar si o scadere semnificativa markerilor stresului oxidativ.
 

Un control mai bun asupra nivelului glucozei din sange si o crestere pozitiva a nivelului hemoglobinei au fost, de asemenea, remarcate. Lucru ce i-au facut pe oamenii de stiinta sa concluzioneze ca aceste plante au potential terapeutic in prevenirea complicatiilor cauzate de imbatranire si de dezechilibrul hormonal. De asemenea, Moringa influenteaza pozitiv libidoul si totodata poate avea un efect contraceptiv, potrivit unor studii.
 

De de mii de ani Moringa a fost utilizata ca afrodisiac natural pentru a creste dorinta si performanta sexuala si, totodata, pentru a reduce sansele de conceptie. Mai mult, planta imbunatateste functionarea sistemului imunitar, iar in timpul sarcinii moringa creste productia de lapte la san, potrivit acelorasi studii.

 

3. Ajuta la imbunatatirea sanatatii digestive
 

Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii Moringa a fost folosita in sistemele stravechi de medicina precum Ayurveda pentru a preveni sau trata ulcerele stomacale, bolile de ficat, afectiunile rinichilor, infectiile fungice (precum candida), problemele digestive.
 

Uleiul de Moringa este folosit pentru imbunatatirea functiilor ficatului si, mai ales, pentru cea de de detoxifiere a corpului si eliminarea substantelor toxice, cum sunt metalele grele. Mai mult, Moringa este folosita si impotriva pietrelor la rinichi, a infectiilor tractului urinar, constipatiei, retentiei de lichide si diareei.

 

4. Echilibreaza nivelul zaharului din sange, ajutand astfel in cazul diabetului
 

Moringa contine acid clorogenic, care, potrivit studiilor, ajuta la tinerea sub control a nivelului zaharului din sange si permite celulelor sa atraga sau sa elibereze glucoza in functie de nevoile corpului. Aceasta abilitate transforma moringa intr-un antidiabetic natural cu proprietati de echilibrare a hormonilor. In plus, moringa contine si izotiocianati care sunt strans legati de protectia naturala a organismului impotriva diabetului.
 

Potrivit unui studiu aparut in International Journal of Food Science Technology, Moringa are efecte pozitive asupra controlului glucozei din sange, dar si a nivelului insulinei in cazul pacientilor cu diabet care au consumat un produs bogat in carbohidrati. S-au testat efectele a trei plante diferite (Moringa, curry si castravete amar) la diabeticii care am mancat diverse alimente cu continut diferit de zahar. Rezultatele au aratat ca raspunsul la insulina fost semnificativ mai mic atunci cand in alimentatie au fost incluse oricare dintre cele trei plante.
 

Alte studii realizate la Biotechnology Institute din cadrul Universitatii Sadat  din Egipt au descoperit proprietatile antidiabetice ale pudrei din seminte de Moringa (doza fiind de 500 miligrame per kilogram corp). Astfel, luata in doze mici, pudra a crescut nivelul antioxidantilor din organism si a ajutat la cresterea productiei de enzime din ficat, pancreas si rinichi, potrivit studiilor realizate pe cobai.
 

Nivelele ridicate de imunoglobulina (IgA, IgG), cresterea rapida a nivelului glucozei si a hemoglobina glicozilata (HbA1c) –  3 markeri importanti vazuti in diabet – s-au redus in cazul cobailor cu diabet carora li s-a administrat Moringa. In general, s-a observat ca soarecii care au primit Moringa au experimentat imbunatatiri semnificative ale sanatatii rinichilor si pancreasului, dar si reducerea complicatiilor cauzate de diabet.

  

5. Ajuta la stabilizarea starii de spirit si protejeaza sanatatea creierului
 

Moringa nu este doar bogata in proteina de buna calitate, ci este si o sursa bogata de triptofan, un aminoacid foarte important care produce inclusiv serotonina „hormonul fericirii”.
 

Moringa este bogata in antioxidanti si compusi care imbunatatesc sanatatea tiroidei, ceea ce inseamna ca este excelenta pentru mentinerea unui nivel ridicat de energie. Mai mult, moringa te ajuta sa lupti impotriva oboselii, depresiei, schimbarilor de dispozitie si insomniei.

 

Informatii nutritionale despre Moringa
 

Moringa este o planta unica intrucat aproape toate componentele sale – frunze, seminte, flori, tulpina si radacina – pot fi folosite ca sursa nutritionala, ori pentru proprietatile lor de lupta impotriva actiunii radicalilor liberi. Cea mai populara folosire medicala a implicat uscarea si zdrobirea frunzelor pline de antioxidanti pentru a profita la maximum de beneficiile oferite de planta.
 

Frunzele de Moringa contin numerosi nutrienti, inclusiv antioxidanti, proteine, calciu, betacaroten, vitamina C si potasiu. Pentru ca reprezinta o sursa importanta de vitamina A Moringa este administrata copiilor din lumea a treia care sufera de deficienta de vitamina A, afectiune ce este legata de functionarea necorespunzatoare sistemului imunitar.
 

Datorita valorii sale nutritionale extraordinare, Moringa poate fi folosita pentru a se obtine minerale, proteine si fenoli. Planta contine o combinatie unica de fitonutrienti precum zeatina, quercitina, beta-sitosterol, acid cafeoilchinic si kampferol, substante ce au puternice proprietati antiinflamatorii. Numeroase studii au demonstrat ca acesti compusi ce protejeaza inima sunt stimulanti naturali ai circulatiei sangelui si au efecte antidiabetice, antiepileptice, antiulcer, antispam si antihipertensive.
 

In timpul sarcinii sau alaptarii este mai bine sa eviti sa iei Moringa intrucat nu exista suficiente studii care sa demonstreze ca este in totalitate sigura. Este posibil ca anumite substante chimice aflate in radacina plantei sau in flori sa provoace contractii ale uterului si, deci, complicatii in timpul sarcinii. Cel mai bine este sa utilizezi moringa sub supraveghere medicala in cazul in care esti insarcinata sau alaptezi.

 

Calitate

 

Swanson are cea mai mare nota „A” pentru siguranta de la Asociatia Nationala a Produselor Alimentare din SUA. Toate produsele Swanson au certificate GMP de bune practici de fabricatie. Acestea asigura ca producatorul foloseste ingrediente de inalta calitate de origine controlala, ambalare sigura, instalatii curate si respecta procedurile de siguranta ale productiei.

 

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, cu apa.

 

Compozitie: per 1 capsula

 

Ingrediente active per 1 capsula %VNR
Ulei de Moringa oleifera (frunze) 400 mg -

 

Alte ingrediente: Gelatina, faina de orez, poate contine unul sau ambele dintre urm─âtoarele: stearat de magneziu, silice.

 

Contraindicatii si alergeni: Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi produsul ca inlocuitor (substitut) pentru o dieta variata. Recomandate sunt dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. A nu se utiliza in cazul femeilor insarcinate, sau care alapteaza si copiilor sub 18 ani, dar si a persoanelor cu afectiuni medicale. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Produs cu potential alergen!

Greutate: 60 g

Cantitate: 100 ml

Pentru: Barbati, Femei

Tip Administrare: Cale orala

Utilizat Pentru: Sistemul nervos, Sistemul circulator, Sistemul cardiovascular

Forma/Textura: Capsule

Continut Pachet: 1 x Cutie capsule

Ingrediente Principale: Extract de plante

Numar Bucati/Flacon: 60

Aroma: Natural

Proprietati: Fara GMO

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!