Niavis Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/BIO - 30 g

nou
10,00 Lei
Scortisoara este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti în corpul uman.
In stoc

Durata de livrare: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: NIA-1983 Ai nevoie de ajutor? 0759.808.424
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/BIO - 30 g
 

Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, precum si pentru proprietatile sale nutritive. Aceasta este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti în corpul uman.

Scortisoara este unul dintre condimentele preferate, fiind folosita inca din cele mai vechi timpuri – a fost folosita ca si moneda, ca si condiment cu aroma placuta si miros cald sau ca si tratament natural pentru diverse afectiuni. Condimentul provine din partea interioara a scoartei unui mic copac peren – acesta este decojit iar bucatile sunt lasate la soare sa se usuce. In urma acestui proces, micile bucatele se incolacesc, formand bine-cunoscutele bete de scortisoara. Este folosita inca din Evul Mediu pentru intarirea inimii, combaterea gripei, ca afrodisiac si pentru tratarea durerilor interne, de asemenea era administrata contra colicilor gastrice si abdominale.


Aldehida cinamica din scortisoara pare sa fie un factor antitrombozant. Acest efect poate fi util si in reducerea fenomenelor inflamatorii, indiferent de originea acestora, scortisoara putand fi introdusa in categoria alimentelor asa zis “anti-inflamatorii”. Ideea existentei unor alimente, care prin compozitia lor au astfel de efecte, se vehiculeaza foarte mult in ultimul timp si ramane ca studii ulterioare sa aprofundeze bazele stiintifice.


Condimentul s-a dovedit eficient in ameliorarea raspunsului insulinic la pacientii cu diabet de tip 2. Cercetatori de la Serviciul American de Cercetari Agricole au indicat ca mai putin de jumatate de lingurita de scortisoara/zi reduce glicemia la pacientii diabetici. Testele au aratat ca elemente din compozitia scortisoarei stimuleaza receptorii insulinici si inhiba enzimele care ii inactiveaza, ameliorand toleranta periferica la glucoza.


Ingrediente: pulbere de Scortisoara Ceylon* (Cinnamomum zeylanicum) 100%
    *Ingredient provenit din agricultura ecologica


Informatii nutritionale/100g:
Energie............ 1513kj /364kcal
Grasimi............3g
   din care grasimi saturate ...1g
Glucide.....58g
   din care zaharuri ....................5g
Fibre ................74g
Proteine............7g
Sare.................0.01g


Recomandari:

  • ajuta la mentinerea concentratiei normale de glucoza in sange 
  • ajuta la greutatea corporala normala


Recomandari de utilizare: Se recomanda o lingurita de pulbere pe zi la o cana de apa fierbinte sau se poate utiliza dupa preferinta.


Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati sau aveti intoleranta la Scortisoara.


Atentionari:
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.


Conditii de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si la temperatura camerei.

Scrie un review


Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!