Beneficiile Acidului Hialuronic în îngrijirea părului!

Beneficiile Acidului Hialuronic în îngrijirea părului!
Acid Hialuronic în îngrijirea părului?!
               Știm că acidul hialuronic este ingredientul principal în îngrijirea pielii, diminuarea ridurilor și hidratarea tenului, folosit în toate ritualurile de îngrijire a tenului - dar știai că ar butea fi benefic şi pentru părul tău?
               Dacă încă nu ați folosit acid hialuronic în produsele de îngrijire a părului, acesta este unul din ingredientele pe care veți dori să începeți să îl introduceți și în rutina de îngrijire a părului.
               Mai întâi de toate, ce este acidul hialuronic? Ei bine, este o substanță care se găsește în mod natural în corpul tău. Este o substanță umectantă, care poate reține umiditatea și poate absorbi aproximativ de 1000 de ori greutatea sa în apă.
               Ca să înțelegem mai bine beneficiile utilizări acidului hialuronic în rutina de îngrijire a părului, trebuie sa reținem că aceasta nu este un ingredient hidratant, este un ingredient umectant. Acționează prin reținerea apei și atragerea umezelii la suprafața pielii. Acest lucru aduce beneficii părului și scalpului în mai multe moduri:
è Hidratează părul! Proprietățile lui funcționează similar asupra firelor de păr, ca și asupra pielii, permițând firelor de păr să rețină și să sigileze umezeala.
è Reduce electrizarea! Acesta ajută la sigilarea folicului de păr, ceea ce împiedică pătrunderea umezelii nedorite, care provoacă electrizarea părului.
è Diminuează firele despicate! Ajută la ameliorarea părului uscat și deteriorat. Părul deteriorat nu reține apă cum ar trebui,  dar acidul hialuronic ajută la umplerea crăpăturilor firului poros și hidratarea acestuia.
è Hidratează scalpul! Nu numai că ajută la îmbunătățirea aspectului firelor de păr, acidul hialuronic are efecte benefice și pentru scalp.

Toate tipurile de păr ar putea beneficia de utilizarea produselor sau suplimentelor alimentare pe bază de acid hialuronic. Capacitatea acestei substanțe de a reține umiditatea ajută părul să păstreze echilibrul adecvat de lipide, umectanți și proteine necesare pentru rezistența și elasticitatea părului.
               Cei de la Proceanis au dezvoltat un supliment alimentar, cu un grad mare de absorbție de către organism, așa că, nu numai că veți avea o piele mai fermă și luminoasă, dar vă va ajuta și în rutina de îngrijire a părului, acționând din interior către exterior..

       
          

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!