Beneficii pentru sanatate ale portocalelor, pe langa aportul de vitamina C!

Beneficii pentru sanatate ale portocalelor, pe langa aportul de vitamina C!

          Portocalele sunt cel mai bine cunoscute ca o sursă excelentă de vitamina C pentru a susține un sistem imunitar sănătos, deoarece o portocală poate oferi 70-100% din valoarea zilnică recomandata a vitaminei C. Cu toate acestea, portocalele oferă și alți nutrienţi importanți de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru a rămâne sănătos, inclusiv:

1. Fitonutrienţi!
Fitronutrienţii sunt compuși benefici produși de alimentele vegetale şi care pot ajuta la atenuarea daunelor celulare și pot susține sănătatea creierului şi a inimii.
2. Hespederină şi Naringină.
Citricele sunt singurul tip de fructe pline de hesperidină şi naringină, două elemente cu proprietăți antiinflamatorii.
3. Potasiul
Potasiul. Pe care organismul nu il poate produce singur, susține funcția celulară, nivelurile sănătoase ale tensiunii arteriale, sănătatea oaselor și hidratarea.
4. Acid folic.
Portocalele sunt surse bune de acid folic, care este deosebit de important de consumat în timpul sarcinii, datorită rolului său în creșterea celulelor.              Portocalele sunt un fruct versatil, făcându-le un adaos ușor atât la mâncărurile dulci și sărate, cât și la băuturi. Încercați să includeți portocalele în planul dvs. de masă săptămânal.
Pentru a ajuta la maximizarea profilului de aromă și a beneficiilor nutriționale ale portocalelor, luați în considerare aceste sfaturi
1. Numeroase părți din citrice pot fi consumate, inclusiv pulpa, sucul si coaja.
2. Când utilizați citricele într-o băutură sau ca parte a unei mese, aduceți-le la temperatura camerei înainte de a le folosi pentru a vă asigura că obțineți cel mai mult suc.
3. Deoarece vitamina C este solubilă în apă, este important să o consumați proaspătă.
4. În prepararea termică a portocalei, evitați să folosiți multă apă si gătirea excesivă.
5. Pentru depozitare, este adesea cel mai bine să păstrați portocalele la frigider, pentru a le ajuta să reziste mai mult și să asigure prospețime.

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!