Beneficiile consumului de Suplimente Alimentare!

Beneficiile consumului de Suplimente Alimentare!
Consumul de suplimente alimentare!

               Suplimentele alimentare ( numite și suplimente pentru sănătate ) sunt produse pe care le consumăm și care funcționează ca supliment pentru dieta noastră obișnuită. Nutrienții de care are nevoie o persoană pentru a avea un corp sănătos și pentru a preveni bolile, pot să nu fie suficienți doar din alimentația zilnică.
               Suplimentele alimentare și utilizarea lor:
· Suplimentele de Calciu. Sunt luate pentru a satisface nevoile e calciu din organism pentru oase şi dinți mai puternici.
· Suplimentele cu Ulei de Pește. Sunt luate pentru a preveni anumite boli, în special afecțiunile cardiace şi ale sistemului sanguin.
· Suplimentele de zinc sunt benefice pentru creșterea copiilor mici, întărind sistemul imunitar şi prevenind multe alte boli.
· Multivitaminele sunt luate pentru creșterea părului și a unghiilor, îngrijirea pielii şi a tenului.
· Suplimentele de vitamina C sunt luate pentru producerea de colagen şi pentru un sistem imunitar mai robust.
· Alte suplimente alimentare realizate din diferite ingrediente ajută la pierderea în greutate, depresie, tulburări de dispoziție, etc.

Mai jos sunt câteva avantaje si dezavantaje ale suplimentelor pentru sănătate:

PRO
· Consumul de suplimente este recomandat atunci când nu primeşti nutrienţii şi vitaminele necesare din alimentaţia zilnică.
· Mulţi oameni trăiesc în zone în care este posibil să nu fie disponibile toate tipurile de alimente. Utilizarea acestor suplimente nutritive poate satisface nevoile nutriţionale necesare unui organism sănătos.
· Legumele, peştele şi fructele sunt cultivate-crescute artificial, folosind pesticide in cultivarea şi cresterea acestora. Aceste substanţe chimice dăunătoare reduc nutrienţii originali ai alimentelor.


CONTRA
· Suplimentele alimentare ajută la menţinerea nivelurilor de nutrienţi şi vitamine necesare organismului pentru a fi sănătos, dar nu înlocuieşte o dietă echilibrată. Este întodeauna mai bine să consumaţi, în paralel, alimente care conţin nutrienţii si vitaminele necesare în mod natural.
· Combinarea suplimentelor cu alte medicamente prescrise poate fi dăunătoare sănătăţii. Este întodeauna recomandat să luaţi suplimente în combinaţie cu alte medicamente prescrise, doar la sfatul unui expert medical.

Este întodeauna recomandat să menţineţi un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată pentru a preveni bolile. Deşi suplimentele pot ajuta la satisfacerea nevoilor nutriţionale, ele un pot oferi beneficiile unei diete echilibrate.

 

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!