„SHARP” - FORMULA INOVATIVA PENTRU COMBATEREA STRESULUI

„SHARP” - FORMULA INOVATIVA PENTRU COMBATEREA STRESULUI
Sharp este un supliment alimentar adaptogen care are la baza, planta Rhodiola Rosea. Acesta este cel care permite o absorbție a plantei de până la 10 de ori mai mare, deoarece gradul de absorbție al plantei de către organism este unul foarte mic.

Datorită proprietăților sale echilibrante, antioxidante și adaptogene, planta Rhodiola Rosea posedă numeroase beneficii tonifiante, fortifiante și energizante. Poate favoriza rezistența la stres și la oboseală, poate ameliora capacitățile cerebrale și are o acțiune benefică asupra concentrării.

De-a lungul anilor, numeroase proprietăți au mai fost dovedite pentru această plantă și lista tot de mărește.

Rhodiola este un fortifiant muscular care poate amplifica rezistența la efort. A fost testată cu succes pentru atleții ruși și pentru cosmonauți.
Rhodiola este un cardio-protector și un reglator al mușchilor cardiaci. Poate normaliza bătăile inimii imediat după ce a fost depus un efort mai intens.

Rhodiola poate corecta hipoxia. Adică lipsa de oxigen distribuită de către sânge în țesuturi. Acest efect oxigenant a fost atribuit măririi rezervelor sanguine de oxigen, dar și unui mai bun randament al mitocondriilor celulelor mușchilor de susținere.

Rhodiola poate stimula de asemenea buna dispoziție și are un efect anti deprimare. Rosavin și Salidrosida, doi activi esențiali prezenți în planta Rhodiola pot stimula transportul precursorilor serotoninei și pot stimula în același timp disponibilitatea sa la nivelul creierului. Suplimentul alimentar Sharp pe bază de Rhodiola este deci un aliat de nădejde mai ales pe timp de iarnă pentru a combate depresia sezonieră cauzată de lipsa de lumină.

Anti-oboseală și adaptogenă, Rhodiola Rosea și Suplimentul alimentar Sharp sunt cele care pot favoriza adaptarea și rezistența la stres. Pot favoriza deci atenția, aptitudinea intelectuala și memorizarea.

Un astfel de supliment alimentar te va ajuta deci să te bucuri în fiecare zi de o stare de bine minunată și de o formă general în top. Această plantă este cea care poate stimula hormonii suprarenali deci permite un mai bun răspuns în fața exigențelor vieții moderne.

Datorită puterii sale adaptogene, Rhodiola este cea care face mai disponibilă serotonina și dopamina la nivelul creierului. Vine deci cu un plus de seninătate, cu o stare de bine emoțională și poate favoriza un somn profund și reparator. Un adevărat atu pentru cei care își doresc să regăsească moralul și forma după o perioadă mai dificilă. Rhodiola este foarte eficientă și în caz de burn-out. Este foarte bună pentru a atenua simptomele sale, dar și depresia ce poate să fie asociată cu acesta.

Pentru că stresul ne invadează uneori viața și ne poate face să ne simțim cei mai obosiți sau surmenați, este foarte important să acționăm cât mai repede. Suplimentul alimentar Sharp conține activi care vor restabili echilibrul în organism.


Stres, anxietate, oboseală, Sharp este cel mai bun remediu și cel mai eficient pentru a regăsi energia și vitalitatea. Sub formă de supliment alimentar, planta Rhodiola Rosea este cea mai performantă din categoria sa.

Rhodiola Rosea este deci o plantă cu virtuți excepționale. Iar efectele suplimentului Sharp se pot sesiza după doar câteva zile, neavând niciun efect secundar.

Sursa: 

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!