Hyaluron Drink de la Proceanis

Hyaluron Drink de la Proceanis
           

"Hyaluron Drink" de la Proceanis!           Acidul Hialuronic cunoscut și sub numele de Hialuronan, este o substanță care este produsă în mod natural de corpul tău. În timp, rezervele de acid hialuronic ale corpului tău scad. Vârsta este un motiv, arată cercetările, dar și factorii de mediu cum ar fi fumatul și poluarea aerului, accelerează acest proces.
            Suplimentele şi produsele care conţin acid hialuronic se răspândesc rapid în lumea sănătății și a frumuseții, mai ales in ceea ce privește îngrijirea pielii. Cu toate acestea, înainte ca exfolianții chimici să câștige popularitate în rândul maselor, cei de la Proceanis au dezvoltat o băutură infuzată cu acid hialuronic, cu un grad ridicat de absorbtie de catre organism, care ar putea fi următorul lucru indispensabil în ritualul de înfrumuseţare dar şi în sănătatea noastră.

             Hyaluron Drink” a fost produs prima oară în 2012 şi  a fost primul supliment alimentar buvabil din lume care a folosit acidul hialuronic.

Această băutura îmbunătăţeşte retenţia de apă în celulele corpului, ceea ce duce la un ten ferm și mai luminos, astfel poziţionând acest produs în topul produselor de înfrumusețare dar şi a sănătăţii.
Acidul hialuronic se găseşte şi în articulaţii, unde menţine spaţiul dintre oase bine lubrifiat, iar acest supliment este de mare ajutor şi persoanelor care suferă de osteoartrită, ajutând la menținerea articulaţiilor lubrificate.
Consumul de acid hialuronic, de asemenea, joacă un rol cheie în vindecarea rănilor. Concentrațiile sale cresc atunci când există leziuni care necesită reparații, ajutând rănile să se vindece mai repede prin reglarea nivelului inflamației și semnalând organismului să „construiască”  mai multe vase de sânge în zona deteriorată.
           Deoarece organismul produce în mod natural acest acid, reacțiile alergice sunt foarte rare, cu puține efecte secundare raportate.
            Ideea este că luând un supliment, nivelurile de acid hialuronic vor fi constante în organism şi efectele vor dura, conform unui studiu publicat în revista Clinica, „Cosmetic and Investigational Dermatology”. Şi pare să funcţioneze, căci cercetătorii au descoperit că participanţii la acest studiu, care au consumat acid hialuronic în fiecare zi,  timp de 12 săptămâni, şi-au îmbunătăţit starea generală a pielii dar şi durerile de la nivelul articulaţiilor.

Voi aţi încercat noul supliment alimentar Hyaluron Drink?
Referinţe:
· https://thedieline.com/blog/2021/3/3/proceanis-hyaluron-drink-may-just-be-the-next-big-thing-in-health? de Marius Fahrner Design
· https://www.healthline.com/nutrition/hyaluronic-acid-benefits#TOC_TITLE_HDR_8 de  Erica Julson, MS, RDN, CLT on April 21, 2018

 

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!