Beneficiile Treonatului de Magneziu!

Beneficiile Treonatului de Magneziu!
 
 

Beneficiile Treonatului de Magneziu asupra corpului!

Magneziul este al patrulea cel mai important mineral din corpul tău,  jucând un rol important în sănătatea creierului și a organismului.

           
           Acest mineral face minuni pentru sănătate și este esențial pentru buna funcționare a aproape 80% din reacțiile metabolice.

 

Dar ce facem atunci când avem deficit de magneziu, ținând cont că de acest mineral depind în mare măsura sănătatea fizică și psihică deopotrivă?


           Deși acest mineral este prezent în multe alimente, cum ar fi legumele cu frunze verzi, leguminoasele, nucile și semințele, până la două treimi dintre oamenii din întreaga lume nu își iau aportul necesar de magneziu doar din alimentație.

              

 

          Există multe forme diferite de magneziu disponibile sub formă de suplimente; două dintre cele mai populare, citratul de magneziu și oxidul de magneziu, dar acestea nu susțin în mod eficient nivelurile de magneziu din creier, unde este cea mai mare nevoie. Vestea bună este că există o formă de magneziu care este mai ușor de absorbit de creier (și de restul corpului): L-Threonate-ul de magneziu.

            Treonatul de magneziu este sarea formată din amestecarea magneziului și acidului threonic, care este o substanță solubilă în apă, derivată din descompunerea metabolică a vitaminei C.


          Dar care sunt beneficiile utilizării Treonatului de Magneziu?! Ei bine, vă spunem noi:
è Ajută la îmbunătăţirea memoriei;
è Ajută la protejarea creierului împotriva declinului cognitiv odată cu înaintarea in vârstă;
è Ajută la stimularea celulelor creierului, celule care sunt asociate cu dezvoltarea creierului;
è Ajută la ameliorarea arsurilor la stomac, a constipației și a altor afecțiuni.
è Ţine sub control stările de anxietate, depresia şi atacurile de panică.          Studiile arătă că acesta este cel mai eficient mod de a creşte concentraţia de magneziu la nivelul celulelor din creier dar şi din organism.


          Magneziul joacă un rol vital în sănătatea organismului uman. Nivelurile scăzute pot avea  numeroase efecte adverse, inclusiv depresie, boli de inimă și diabet. Ca atare, întodeauna este bine să luăm în considerare suplimentele, dacă nu primim suficient magneziu din alimentaţie.
Referințe:

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!