Niavis Fasole Neagra Ecologica/BIO - 500 g

nou
15,00 Lei
Fasolea neagra este ideala pentru sanatatea oaselor si a inimii, datorita continutului de quercetins si saponine, dar si la stabilizarea fierului in organism, prevenind anemia.
In stoc

Durata de livrare: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: NIA-2210 Ai nevoie de ajutor? 0759.808.424
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fasole Neagra Ecologica/BIO - 500 g
 

Originara din Peru, fasolea este o planta cu o vechime de aproximativ 8000 de ani. La ora actuala, in lume exista peste 30000 de soiuri de fasole, ea fiind prezenta in alimentatia majoritatii popoarelor. Unul dintre cele mai apreciate soiuri este fasolea neagra, care are un conținut scăzut de calorii si unul ridicat de proteine, vitaminele A, B6, B12, C, K, calciu, magneziu, acid folic, fier, fosfor, zinc, potasiu, seleniu etc.

Fosolea neagra este foarte bogata in antioxidanti, culoarea ei neagra datorandu-se unei substante numita antocianina. Aceasta este o flavonoida, ce se regaseste si in fructe si legume  precum afine, coacaze sau varza rosie, considerate adevarate alimente minune pentru sanatatea si buna functionare a organismului uman. Flavonoidele conduc la micsorarea riscului aparitiei unor forme de cancer precum cancerul de san, de prostata sau de colon. Testele facute de specialisti au scos la iveala faptul ca fasolea neagra prezinta cea mai mare cantitate de antioxidanti, dintre toate tipurile de fasole cunoscute la ora actuala. Dupa cum se stie antioxidantii intarzie procesul de imbatranire, grabesc procesul de refacere a celulelor, lupta alaturi de sistemul imunitar la apararea organismului si fac tenul mai luminos si mai frumos.


Un alt beneficiu este faptul ca fasolea negra este plina de fibre solubile, benefice in lupta impotriva colesterului rau. De asemenea sunt indicate impotriva comstipatiei, curata organismul de radicalii liberi si lupta impotriva unor forme de cancer. Fasolea neagra are un continut bogat de acid folic, fapt ce o recomanda in alimentatia femeilor gravide si nu numai. De retinut este si faptul ca lipsa acidului folic la o gravida poate duce la o dezvoltare anormala a creierului si a coloanei vertebrale a fatului. Acidul folic al fasolei negre contribuie la diminuarea nivelurilor sanguine de homocisteina. Homocisteina este un aminoacid asociat cu riscul bolilor de inima, atunci cand nivelurile sanguine cresc.


Ingrediente: 100% Fasole Neagra*
     *= INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

 

Informatii nutritionale/100g:
Energie............306kcal/1288kj
Grasimi............2.6g
    din care grasimi saturate ...0.4g
Carbohidrati.....39g
    din care zaharuri.................3.1g
Proteine............22g
Fibre ................21g
Sare.................<0.01g

 

Informatii alergenice: produsul poate contine urme de gluten, arahide, soia sau seminte de susan.


Recomandari de utilizare: se pune la inmuiat aproximativ 12 ore, apoi se fierbe 90 - 120 de minute in apa cu sare.


Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!