Niavis Ulei de Cocos pentru Uz Cosmetic - 200 g/220 ml

nou
26,00 Lei
Uleiul de cocos este extrem de benefic pentru sanatatea noastra. Este bogat in acid lauric, care dupa unele studii are abilitatea de a distruge o serie de virusi si bacterii.
In stoc

Durata de livrare: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: NIA-2118 Ai nevoie de ajutor? 0759.808.424
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ulei de Cocos pentru Uz Cosmetic - 200 g/220 ml
 

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosmetica  datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. 

Uleiul de cocos are numeroase proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent in oxidare, rezistent la rancezire, avand o durata de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

 

Proprietati si beneficii:

  • 100% NATURAL 
  • FARA PARABENI
  • NON - GMO
  • PRESAT LA RECE
  • FAIR TRADE


Ingrediente: 100% ulei de cocos  extra virgin, obtinut prin presare la rece.
Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel incat, daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!