Generame

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Generame este un proiect inovator, care si-a  propus sa imbunatateasca calitatea vietii, prin diseminarea si comercializarea produselor si serviciilor bazate pe cercetarea genomului uman (genetica).
 

Genetica
 

De exemplu, atunci cand se naste un copil, incercam sa recunoastem trasaturile parintilor, ale rudelor, pe noua fata care priveste lumea. Recunoastem cu usurinta caracteristicile genetice pe care le mostenim de la parintii nostri.
 

Culoarea ochilor, anumite trasaturi ale fetei, sunt ceva ce putem observa cu ochiul liber, dar exista si alte caracteristici pe care le mostenim si care nu se vad: de exemplu, capacitatea de a digera lactoza.
 

Inventia Generame consta in capacitatea de a recunoaste caracteristicile pe care le mostenim, dar care nu sunt vizibile in exterior, datorita dezvoltarii bagajului genetic.
 

Datorita acestei abilitati, Generame este capabila sa proiecteze si sa propuna solutii eficiente, atat generale, cat si personalizate (individuale), fie ca va propuneti sa slabiti, sa va imbunatatiti aspectul pielii, fie treceti printr-o perioada care va solicita foarte mult la birou si aveti nevoie de un produs care sa va creasca performantele cognitive.
 

Caracteristicile noastre genetice sunt cel mai bun ghid care ne ajuta sa alegem lucrurile care functioneaza cel mai bine pentru noi.
 

Inventia Generame este brevetata, protejata de marci comerciale internationale si secrete industriale si apartine G & Life S.p.A.
 

Este o bogatie de cunostinte care nu se creaza intr-o zi; a fost nevoie de ani, pasiune si munca asidua.
 

Povestea Generame incepe de la G & Life S.p.A., o companie fondata in 2009 de profesorul Paolo Gasparini si crescuta in Area Science Park din Trieste, unul dintre cele mai importante parcuri stiintifice din Europa.


G & Life S.p.A. este o companie 100% italiana, un pionier in proiectarea de produse si servicii bazate pe analiza genomului uman (genetica).
 

Echipa multidisciplinara include geneticieni, nutritionisti, farmacisti si ingineri. Acesti oameni au dezvoltat produsele si serviciile din spatele Generame.
 

Stiinta din spatele Generame
 

Profesorul Paolo Gasparini este profesor titular de genetica medicala la Universitatea din Trieste, director al Departamentului de diagnostic avansat si cercetare clinica si director al serviciului de genetica medicala la Spitalul de Copii IRCCS Burlo Garofolo din Trieste.
 

Profesorul Paolo Gasparini a fost castigatorul “Hippocrates Awards” in 2011, gratie studiilor sale privind relatiile dintre genom, comportamentele alimentare si implicatiile asupra sanatatii, care au avut un ecou puternic in comunitatea stiintifica.
 

A fost director al diviziei de genetica a spitalului Sidra (Doha, Qatar).
 

Are peste 300 de publicatii in reviste internationale cu evaluare inter pares, cu un factor de impact mai mare de 1900.
 

De asemenea, Paolo Gasparini este si autorul proiectului Generame si fondatorul companiei G&Life S.p.A.

Suport clienti L-V 09:00-18:00

0759.808.424 contact@profarma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!